Test anduranta
Sunt fericitul posesor al unui model Logan diesel 1,5 DCI/65 cp, de 3ani si jumatate, perioada in care am reusit sa parcurg 53.000 km. Dupa parerea mea este putin, parerea altora este ca am birjarit-o destul in timpul asta. Mentionez ca pana acum, in afara de reviziile absolut necesare, Dumnezeu a tinut cu mine si nu am avut parte de defecte, nici in perioada de garantie nici dupa aceea. In tot acest timp problemele au fost minore, descrise in alte postari ale acestui forum, cateva becuri si stergatoarele de parbriz. Am inlocuit cauciucurile fata la 40.000 km, desi de noua a fost dotata cu kormoran, total necunoscute la momentul cumpararii masinii si care mi-au dat ceva emotii din cauza necunoasterii marcii producatoare. In privinta consumului de carburant sunt foarte multumit, vara urban max. 6l/100, pe timpul iernii brasovene 7-7,5l/100, drumuri care au loc strict in oras. Consumul exterior este 4,5l/100 km vara cu AC in functiune si o viteza de croaziera de 100-110 km/h, cu inerentele demaraje pentru depasire.
|